Sponsoring

U wilt een springkussen gebruiken voor een evenement in Oss, Uden, Schaijk en omgeving waar veel mensen komen en u hebt een 'goede doel' inslag voor kinderen (dus niet uw eigen portemonnaie)? Wij zijn dan graag bereid u een springkussen in bruikleen te geven.

Let op: wij sponsoren niet iedereen en hebben duidelijke richtlijnen: alleen doelen voor kinderen die het om welke reden dan ook heel goed kunnen gebruiken. Wij sponsoren nooit met geld of voor advertenties e.d. Contact hierover wordt echt niet op prijs gesteld. Wij kunnen die tijd goed besteden aan kinderen die het echt nodig hebben.

Wij vragen meestal wel iets terug, bijvoorbeeld wat promotie van onze naam (facebook, huren.nl) en wellicht kijken naar andere mogelijkheden die u heeft? Dat lijkt ons een kleine moeite en u kunt gebruik maken van onze springkussens.

Neemt u contact met ons op via het contactformulier?

 

Wie sponsoren wij al?

Bij De Handjes

De kinderclub “Bijdehandjes” is een creatieve club uit Oss en omgeving voor maximaal 16 kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De club bestaat sinds september 2004. Zij vieren dit jaar hun 10 jarig bestaan!!!

“Bijdehandjes” is een vrijetijdsclub met een afwisselend programma, zoals knutselen, spelletjes doen, buiten spelen, muziek maken, naar de speeltuin gaan. Wij sponsoren ons grootste springkussen op hun speelkamp in april!

Kinderfeest Stichting Prisma

Het algemene doel van de organisatie is het leveren van een bijdrage aan een harmonieuze samenleving. Dit doen wij onder andere middels het organiseren van diverse activiteiten in de samenleving, die diverse doelgroepen dichter tot elkaar moeten brengen. Stichting Prisma streeft erna om de sociale samenhang en sociale participatie in de maatschappij te bevorderen. Ons springkussen stond op hun kinderfeest op 3 mei 2015.

 
 

 


 

 

 

 

 

Neemt u contact op met Jumping Joe. Let op: het afhalen van de springkussens dient wel te gebeuren op de reguliere afhaaltijden en er moet wel borg achtergelaten worden bij het afhalen van het springkussen

LuchtkussensEen springkussen in uw achtertuin een goed idee voor slechts 40 euro!! Altijd een feest!!